Skip to main content

Doelstellingen van Leven Met POI voor de aankomende jaren

Om de doelstellingen van Leven Met POI te behalen, hebben wij onszelf diverse targets en kleinere doelen voorgenomen.

Deze delen we graag met je, zodat je een idee krijgt van de toekomst die wij voor ons (en ook jouw!) platform voor ogen hebben.

Wil je je steentje bijdragen? Dat kan op verschillende manieren, we horen hoe dan ook graag van je!

Neem contact op

Het voornaamste doel is om een online platform realiseren.

Dit platform moet een podium geven waar:

  • Lotgenoten, partners en familie hun ervaringen kunnen delen.
  • Artsen en psychologen hun kennis en adviezen kunnen delen.
  • Een community kan ontstaan waar iedereen samen komt.

Omdat Leven Met POI nog volop in ontwikkeling is, kan het zijn dat we onze doelstellingen de komende tijd zullen aanscherpen en verfijnen. Ook als je hierover wilt mee denken ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Ontdek de tijdlijn en targets voor de doelstellingen van Leven Met POI

Lancering van ons  logo, branding en website.

Tijdens het ontvouwen van onze plannen, was het al snel duidelijk dat we een online platform wilde lanceren voor lotgenoten en hun naasten. Een passende en professionele uitstraling middels een logo, branding elementen en website waren daarbij cruciaal. In het 3e kwartaal van 2022 konden we dit doel ‘van ons lijstje afstrepen’.

2022

Minimaal 5 professionals aan ons platform binden.

Op ons platform willen we graag dat (huis)artsen, psychologen en andere professionals in de zorg binden aan het platform Leven Met POI. Dit betekend dat zij hun kennis delen met bijvoorbeeld een video of blog bericht. Maar ook media publicaties vallen hieronder en een lezing geven op de nader te organiseren dagen voor lotgenoten, een ander doel van ons.

2022

Het organiseren van live events voor lotgenoten.

Kennisdeling alleen is wat ons betreft niet voldoende voor lotgenoten. Graag organiseren wij ook bijeenkomsten waarbij lotgenoten en professionals kunnen samenkomen. Hier kunnen zij hun ervaringen delen en zich gesteund voelen door de verhalen van anderen en experts.

2023

Een minimum van € 10.000,- inzamelen aan donaties.

Onze inzet alleen is niet voldoende om de doelen voor ons platform te realiseren. Hier zijn ook financiële middelen voor nodig, waarvoor wij een donatie module hebben opgezet. Voor het einde van 2023 willen wij met deze online module een minimum  van € 10.000,- aan donaties hebben ontvangen.

2023

Groeien naar 5k volgers op social media.

Een van onze doelen is de algemene awareness vergroten van POI, om zo ook taboes te doorbreken. Een goed bereik via onze social media kanalen is daarbij cruciaal. Zodoende hebben wij onszelf een explosieve groei aan volgers als doel opgelegd waar we ons voor in gaan zetten.

2023

30k views op YouTube behalen met onze video’s.

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Omdat we lotgenoten willen bereiken én de algemene awareness willen verhogen van POI hebben we gekozen voor video’s met onder andere persoonlijke ervaringen welke we op ons YouTube kanaal delen. Met deze video’s willen we (om te beginnen) in 2023 een collectief aantal views van 30.000 over al onze video’s behalen.

2023

Een door het CBF erkend goed doel worden.

Wanneer ons platform staat en het voor zowel lotgenoten als specialisten (artsen, psychologen en zorgverzekeraars) wordt gezien als hét platform voor POI, willen wij een door het CBF erkend worden als goed doel. Hierdoor zal Leven Met POI profiteren van de vele voordelen die deze erkenning kent en nog verder doorgroeien als platform om zo nog meer lotgenoten te bereiken en de algemene bekendheid te vergroten.

2024