Skip to main content

Ervaringen gezocht

Kennisdeling voor POI is cruciaal voor ons platform. Leven met POI wil namelijk uitgroeien tot een waardevol platform voor lotgenoten, hun naasten én professionals, zoals artsen en psychologen. Het delen van jouw kennis en ervaring is daarbij cruciaal.

Daarom zijn wij altijd opzoek naar lotgenoten en hun partner, vrienden en familie die hun ervaring en verhaal willen delen, zodat andere hier van kunnen leren én de algemene awareness van POI groter zal worden.

Daarnaast willen wij graag ook een podium bieden voor artsen, psychologen en andere professionals. Zij hebben veel waarde voor lotgenoten en hun naasten.

Wil jij jouw verhaal delen?

Neem dan contact op via het formulier, dan zullen wij contact met je opnemen hierover. Natuurlijk kun je ook altijd even bellen: 0610901353 een email sturen of benader Jacqueline op LinkedIn.

Kennisdeling voor POI is echt cruciaal voor dit platform en lotgenote, dus we zijn je heel dankbaar als jij ons hierbij wilt helpen!

Niet iedereen beseft hoeveel impact POI op Melissa heeft

Een belangrijk onderdeel voor de kennisdeling voor POI op onze website zijn verhalen en ervaringen van lotgenoten. Zie bijvoorbeeld het aangrijpende verhaal van Melissa.

De impact die POI namelijk kan hebben is vaak groter dan men beseft. Doordat Melissa haar verhaal deelt, kunnen we de gevolgen van POI heel persoonlijk overbrengen aan anderen.

Ontdek alle ervaringen