Skip to main content

Steun Leven Met POI en laat ons groeien naar het platform welke we willen worden.

Steun Leven Met POI om ons uit te laten groeien tot een waardevol platform. Wij willen namelijk het platform worden waar lotgenoten, hun naasten én professionals, zoals artsen en psychologen samen kunnen komen.

Steun Leven Met POI zodat wij ook de algemene bekendheid kunnen verhogen en de taboes over de overgang kunnen doorbreken.

Je kunt ons steunen middels een donatie. Ook kun je je verhaal te delen als lotgenoot of bijvoorbeeld een partner. Daarnaast door het koffietafelboek te kopen. Hierin staan onder andere aangrijpende reportages van vrouwen en meiden in de overgang.

Tot slot zijn wij ook op zoek naar sponsoren die ons op andere manieren, financieel, kunnen ondersteunen.

Doe een éénmalige donatie

Bedrag

Wat doen we met je donatie?

Dankzij jouw donatie kunnen wij meer tijd, energie en daarmee kwaliteit investeren in Leven Met POI zodat wij het platform kunnen zijn waar onder andere:

  • Lotgenoten, partners en ook familie hun ervaringen kunnen delen.
  • Artsen en psychologen daarnaast ook hun kennis en adviezen kunnen delen.
  • Er een community kan ontstaan waar iedereen bovendien samen kan komen.

Benieuwd naar al onze doelen en de bijbehorende roadmap die wij hebben uitgestippeld?

Bekijk onze plannen

Koop het boek waarmee het allemaal begon

Voor het boek ‘Tweede Lente‘ toonden 37 vrouwen zich bereid om zichzelf te laten zien voor de lens van Jacqueline van de Heuvel. Om zo ook hun persoonlijke en vaak indringende ervaringen te delen.

Toen Jacqueline op het punt stond haar boek te lanceren, kwam zij ook in contact met Anne (24) en Melissa (24). Zij zitten sinds hun zestiende en zeventiende in de overgang. Hiervoor waren zij op zoek naar erkenning, informatie maar ook steun. Het bleek de kickoff voor het platform Leven Met POI.

Koop daarom dit mooie koffietafelboek, lees de ervaring van de prachtige vrouwen én steun hiermee ons platform.

Koop ons boek
tweede-lente-steun-leven-met-poi

Sponsoren en partners

Omdat het bedrijfsleven ook graag helpt, kan Leven Met POI rekenen op steun van sponsoren en partners. Deze partijen dragen namelijk op verschillende manieren hun steuntje bij om ons doel te kunnen behalen.

Ook sponsor of partner worden?

Neem contact op