Skip to main content

Jacqueline van den Heuvel

Mede oprichter, marketingmanager en fotograaf van Leven Met POI

Graag informeren wij jullie over het volgende.

De informatie die te vinden was op de website van de Patiëntenvereniging Poi-Pof is overgezet naar de website van Stichting Leven Met POI.
De reden hiervan is dat het de Patiëntenvereniging niet gelukt is een nieuw bestuur te vormen en daarom is opgeheven.

Waarom wij deze informatie delen

De reden dat Stichting Leven Met POI de informatie van de Patiëntenvereniging op haar website heeft gezet is omdat wij van mening zijn dat lotgenoten zoveel mogelijk informatie op 1 platform zou moeten kunnen vinden. Wij zijn geen professionals maar weten en snappen wel hoe lotgenoten zich voelen, een zoektocht naar informatie is dan het laatste waar je op zit te wachten.

Oproep

De Patiëntenvereniging had als doel het aanbieden van informatie en advies, een plek om samen te komen en ervaringen te delen, opkomen voor betere zorg en investeren in wetenschappelijk onderzoek.

Wij hopen deze doelstelling zo goed mogelijk vorm te geven en vragen de deskundigen dan ook om informatie ook met ons te delen.

Voor meer informatie stuur een mail naar info@levenmetpoi.nl

Wil jij ons helpen als platform te groeien?

Wil jij ook je verhaal kwijt, of ken je iemand in je omgeving die graag in contact wil komen met lotgenoten neem dan contact met ons op. Dit kan via het formulier op onze website of een mail te sturen naar info@levenmetpoi.nl