Skip to main content

Jacqueline van den Heuvel

Mede oprichter, marketingmanager en fotograaf van Leven Met POI

Als ik mensen in mijn omgeving hoor praten over kinderen en moeder worden hou ik mezelf vaak stil, het was mijn toekomstplaatje wat nu helemaal is weggevallen.

Voor iedereen die iemand in zijn of haar naaste omgeving te maken heeft met POI. Vanaf In september 2022 heeft Leven Met POI een besloten groep op Facebook groep opgericht met als doel dat lotgenoten met elkaar in contact kunnen komen.

De link: https://www.facebook.com/groups/5395409763876041

Het oorspronkelijke idee om een ontmoetingsplek achter de website te bouwen, zodat niemand verplicht wordt om lid te worden van Facebook, hebben we helaas voor nu in de ijskast moeten zetten. De kosten die hiermee gemoeid zijn, zijn op dit moment gewoonweg niet op te brengen.

Weet je iemand in je omgeving met POI geef het dan aan haar door of verwijs naar ons platform/website: www.levenmetpoi.nl

Deel dit bericht om zoveel mogelijk lotgenoten te bereiken, zodat zij zich niet alleen voelen.

Bezoek de FB groep

Wil jij ons helpen als platform te groeien?

Wil jij ook je verhaal kwijt, of ken je iemand in je omgeving die graag in contact wil komen met lotgenoten neem dan contact met ons op. Dit kan via het formulier op onze website of een mail te sturen naar info@levenmetpoi.nl