Skip to main content

Claudia Koehoorn/Jacqueline van den Heuvel

Coach/Mede oprichter van Leven Met POI

Het is alweer even geleden dat Leven Met POI een verhaal van een lotgenoot heeft gedeeld. Niet dat wij geen verhalen willen delen, maar gewoonweg omdat er op dit moment niet veel lotgenoten zijn die hun verhaal zo open en bloot durven te delen. De schaamte en het taboe dat rust op het onderwerp DE OVERGANG overheerst. Juist dit willen wij met onze blogs doorbreken en meer bekendheid genereren omtrent POI.

Op 10 maart stond Claudia, 53 jaar, in de Wendy. Door haar verhaal te delen hoopt zij dat dit onderwerp meer bespreekbaar wordt, vooral op de werkvloer. ‘Vrouwen moeten weten wat zich van binnen afspeelt. Je kunt je leven dan zo veel makkelijker leven én dat gunnen we natuurlijk iedereen.’(citaat Wendy)

Klik op deze link om het verhaal van Claudia te lezen.

Meer overe Claudia

Claudia was 30 toen de dokter tegenover haar vertelde dat zij  een levensbedreigende ziekte had. De vooruitzichten waren slecht. Van een leven als model en het onbezorgde leven van een jong volwassene naar het heftigste nieuws dat je op welke leeftijd dan ook kunt krijgen.

Als Claudia terugkijkt op wat haar overkwam, dan zou je de focus kunnen leggen op alles wat heftig is aan haar verhaal. Door haar ziekte belande zij in een rolstoel, heeft zij geen eigen kinderen kunnen krijgen en komt zij steeds weer onbegrip tegen van mensen die geen idee hebben van haar ‘problemen’.

Missie

De  missie van Claudia is mensen in verbinding brengen met zichzelf. Zij is  gespecialiseerd in het verschil tussen het mannen- en vrouwenbrein en specifiek daarop gerichte therapie. Haar passie is het verschil tussen mannen- en vrouwenbreinen toelichten en mannen en vrouwen leren elkaar beter te begrijpen en met elkaar communiceren. Bij vrouwen werkt zij met een unieke methode, specifiek gericht op het vrouwenbrein.

Lees meer op haar website (dit is overigens geen reclame, maar wij willen laten zien dat veel mogelijk is ook al heb je POI en/of een andere ernstige ziekte/aandoening).

De foto’s zijn gemaakt door Zilte C, Monique van den Kommer

Claudia Koehoorn/Jacqueline van den Heuvel/Wendy Online

Wil jij ons helpen als platform te groeien?

Wil jij ook je verhaal kwijt, of ken je iemand in je omgeving die graag in contact wil komen met lotgenoten neem dan contact met ons op. Dit kan via het formulier op onze website of een mail te sturen naar info@levenmetpoi.nl