Skip to main content

Jacqueline van den Heuvel

Mede oprichter, marketingmanager en fotograaf van Leven Met POI

Eindelijk! Eindelijk is er aandacht voor vrouwen met POI, een onderwerp waar tot voor kort niet of nauwelijks iets over geschreven werd of zelf maar bekend was.

Toen ik in 2021 bezig was met mijn serie “Tweede Lente“, kwam ik in contact met Melissa. Zij had gereageerd op mijn oproep waarin ik aangaf op zoek te zijn naar vrouwen in de overgang. Melissa was echter pas 23 jaar en ik vroeg haar dan ook of zij mijn oproep goed had begrepen. Jazeker, was haar reactie ik zit namelijk ook in de overgang.

De shoot met Melissa was de eerste van een aantal shoots van jonge vrouwen met POI. Ik voel nog steeds het gesprek, zo indringend en zo niet eerlijk. Daarna volgde er meer en ontstond ook het idee om een platform op te richten: Stichting Leven Met POI.

Inmiddels zijn we bijna 2 jaar verder, na de eerste shoot, en staat de Stichting als een huis een is er inmiddels veel media aandacht. Zo heeft Linda.online een mooi artikel geschreven, heeft het NRC aandacht besteed aan de overgang en POI. In het laatste nummer van de LINDA Helse Hormonen vertellen vrouwen, waaronder Anne bestuur stichting Leven Met POI, hun verhaal. Ook in het magazine Psychologie is aandacht besteed aan POI en vertelt Melissa haar verhaal.

Door deze aandacht. waar wij heel erg blij mee zijn, bereiken wij steeds meer lotgenoten. Niet alleen via onze website maar ook sluiten veel lotgenoten zich aan op onze besloten Facebook pagina Leven Met POI.

Wij willen de media via deze weg bedanken voor hun aandacht en hopen dat we op deze manier ook de aandacht trekken van sponsoren.

Wil jij ons helpen als platform te groeien?

Wil jij ook je verhaal kwijt, of ken je iemand in je omgeving die graag in contact wil komen met lotgenoten neem dan contact met ons op. Dit kan via het formulier op onze website of een mail te sturen naar info@levenmetpoi.nl